Nej, jag kan inte alltid förklara det jag gör…

Jag passar inte in i ngn modell. Jag följer inte normen, jobbar inte med metoder, har begränsad traditionell utbildning men jag har ngt ”annat” som jag har svårt att sätta ord på. Hursomhelst så hjälper jag mängder med människor. Jag gör det bla via löpningen och naturen. Flummigt? Ja, det tycker i alla fall jag själv att det är ibland 😂

Vill dela med mig av nedan text från en kund… ”Hej Anders. Har nu på förmiddagen haft möjligheten att vara ute på en lång joggingtur. Solen värmde i ryggen och livet kändes helt fantastiskt. Tänkte på vilka människor i min närhet som betyder mycket för mig i mina val att leva mitt liv. Du är en av dem. kommer så väl ihåg när du hjälpte mig att börja återfå balansen i kroppen genom löpningen den där vårdagen för 3 år sedan. Tårarna rann hejdlöst. Vet inte om du minns men för mig var det en viktig vändning i mitt liv. Du har på andra sätt även fått mig att tänka nytt och på vad som är viktigt i livet och samhället. Jag hoppas du fortsätter vara dig själv där du ger genom bara din uppenbarelse och jag hoppas att jag och andra kan ge dig den energi som du behöver för att fortsätta vara precis som du är. Många kramar från mig 😀😀”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *