Föreläsningar

Vi älskar att hålla föreläsningar. Vi älskar att möta människor. Vi älskar att inspirera… 

anordstrom.com föreläser och jobbar för att det naturliga åter skall bli och vara det normala och via föreläsningen/utbildningen ”Släpp Foten Fri” personifierars dessa begrepp.

Många menar idag att vi lever i ett snabbt samhälle. Vi tror inte på det. Vi tror på gravitation.

– Det är inte farten som ”tar död” på oss, det är tyngden (gravitationen) vi bär på, både fysiskt och mentalt, menar vi.

Den kroppsdel som generellt sätt är utvecklad för att hantera en stor del gravitationen, är just foten. Det är därför inte en slump att foten, som är det ända som är i kontakt med moder jord, också är direkt kopplad och i djupt samarbete med hjärnan. Idag är de flesta av oss inte i kontakt med marken vi går på och utan att vi är medvetna om det eller heller kanske tror på det så ställer våra idag, normala och dysfunktionella fötter till det på så otroligt många sätt, inte bara inom sport och idrott…

Anders Nordström, en fysisk och mental accelerator.

Vårt engagemang för den mänskliga foten, rörelse och vikten av att våga prata och visa känslor inspirerar och utvecklar mängder av människor och därmed också företag. Vi utgår från ett evolutionärt synsätt och ger vår synvinkel på många av de utmaningar och frågor den moderna människan idag står inför och grubblar.

Med glimten i ögat, på ett utelämnande och personligt sätt förmedlar Anders Nordström sina erfarenheter och insikter. Föreläsningen är arbetsrelaterad men även privat kommer deltagarna att ta med sig viktiga och på många sätt avgörande kunskaper. Det handlar om att förstå skillnaden mellan det normala och naturliga.

Föreläsningar/Utbildningar

Vi skapar alltså skillnad genom att jobba för en värld där det naturliga och äkta åter blir det normala.

Många åhörare säger att det finns en tid före – och efter – Anders föreläsningar. Så stor skillnad gör han. Är ni redo för en förändring i grunden?

Genom anordstrom.coms arbete som utbildare inom fot och löputveckling och efter att ha jobbat med 1000-tals individer, så vet vi idag att människans sätt att röra sig är en direkt spegling av vad som pågår i huvudet. Vi vet vad som är möjligt att åstadkomma på det personliga planet och inom företag, om vi åter har det naturliga som utgångspunkt istället för det som idag anses normalt.

Med vår teoretiska förståelse och praktiska erfarenhet är föreläsningarna en viktig pusselbit för att förstå och lösa upp flera av utmaningar den moderna människan och företag idag står i och inför.

Bokning: anders@anordstrom.com

Tidsåtgång/Upplägg: Kan köpas in som 1h alternativt 3h (då inkluderas en praktisk workshop). Kan även justeras mot en rent konkreta föreläsningar kring enbart fot och löputveckling.

Pris: offert

Föreläsningen är godkänd som fortutbildning hos Svenska Naprapatförbundet och ger 3 poäng.